Waar zijn de Negen Werelden nu mee bezig….?

Het jaar 2010 is alweer bijna voorbij. Het weer van dit jaargetijde nodigt uit tot bezinning. Wat hebben de Negen Werelden de afgelopen tijd uitgespookt?

Drie blots en drie dagen Castlefest zijn ons alweer gepasseerd. We hebben op Castlefest een hele goede tijd gehad en vele leuke mensen ontmoet. De workshop Runenoffers maken werd goed bezocht. Het was een eer om in de offerphoenix de lapjes te zien hangen. Ook de rust bij ons altaar op de Dingplaats nodigde menigeen uit om daar even stil bij te zijn. De heidense bruiloft op zaterdag was een ander hoogtepunt.

Enkele van onze leden zijn op dit moment druk bezig met het organiseren van diverse heidense bezigheden voor leden en voor genodigden. Zo staat er een bezoek aan een oud-heidense offerpoel en een korte reis naar IJsland in 2011 op het programma. 

Nu maken we ons met veel plezier klaar voor de open bijeenkomst op 13 november a.s.  Daarna is ons Joelblot in december alweer de laatste bijeenkomst van 2010. 

Foto's van onze aanwezigheid bij de Heidense Bende op Castlefest zijn te vinden op onze facebookpagina