Castlefest 2018

Het is weer zover! Castlefest 2018 gaat van start op donderdag 02 augustus tot en met zondag 05 augustus.

Ook dit jaar zijn we weer van de partij met de vereniging op het Heidense bende terrein.

Dit jaar op een nieuw terrein dus we zijn allemaal zeer benieuwd.

Ook dit jaar laten wij weer onze rituelen zien, doen we lezingen en staan we klaar voor informatie en gezellige gesprekken.

Een waarschuwing vanuit de Castlefest organisatie, code rood is uitgegeven in verband met de droogte. Open vuur is verboden dus helaas geen open vuur kokkerellen dit jaar. Houdt rekening met glazen voorwerpen en deze op het gras neerleggen, dit kan mogelijk brand veroorzaken doordat het als vergrootglas gaat dienen. Sigaretten kunnen dit jaar een groot gevaar opleveren, natuurlijk is roken niet verboden. Neem als dit mogelijk is een draagbaar asbakje mee of gebruik een waterflesje met een klein laagje water om de sigaretten in te doen en meteen te doven.

 

Klik op de kaart voor een grotere versie.