De verwelkoming van een God

Zondag 18 maart 2018 hebben we Thor/Donar de reuzen mepper mogen verwelkomen.

Hij is tijdens het Ostara blot officieel welkom geheten door de aanwezige leden. Een welkom met een Ostaravuur, drank en kracht! Dit is de eerste van de vier godenbeelden, die wij binnen onze vereniging mogen verwelkomen. Wij kijken nu al uit naar het welkomstritueel van de andere drie. Nog drie seizoenen en elk seizoen zullen we één godenbeeld verwelkomen. Loki, Freya en Odin, we wachten met smart op jullie komst.

Ons Ostara blot was gekozen als de plek om Thor/Donar te verwelkomen.

Middels het ontsteken van een Ostaravuur hebben wij Ostara aangeroepen en het ritueel en de lente gezamenlijk ingeluid. Op deze aanstormende golf van vruchtbaarheid hebben wij de winter en alles wat daarin is afgestorven achter ons gelaten. Samen kunnen we nu vooruitkijken naar een nieuw groei en bloeiseizoen.

 

Namens de negen werelden, lieve allemaal geniet van deze lente!