Belangrijke informatie

Pubmeet/Herfstblot/ALV

Hallo allemaal,

Even wat belangrijk nieuws voor de komende activiteiten.

De pubmeet van 30 augustus gaat niet door. We willlen zo goed mogelijk een blot neerzetten hierbij wordt een pubmeet wat lastiger. Via de fb groep kan je wel aan een alternatieve pubmeet meedoen, deze is een persoonlijk initiatief van één van onze leden.

Ons herfstblot gaat gewoon door op 20 september en leden ontvangen nog de uitnodiging per mail met uitleg etc. Ongeveer 14:00 zullen we starten.

De ALV gaat door omdat we dit wettelijk gezien ook verplicht zijn. Dit zal op 11 Oktober gaan gebeuren maar dan in digitale vorm. We gaan nog even brainstormen om dit zo goed mogelijk te laten verlopen. Rond 11:00 verwachten we te starten met de samenkomst. Leden kunnen ook hierover mail verwachten.