Agenda online

Ook dit jaar is er weer genoeg te doen bij de negen werelden. De agenda is nu online gezet en kan je vinden onder onze activiteiten tab. Hier vind je ook buiten activiteiten zoals Castlefest. Onze activiteiten zoals blots zijn alleen voor leden en eventuele introducees.

Heb je interesse in de vereniging, Asatru of benieuwd hoe een ritueel eraan toe gaat, spreek ons gerust aan bij een pubmeet waar we gezellig samen uitleg en informatie delen. De open dag is echt een informatiemiddag voor mensen die geïnteresseerd zijn in de vereniging, Asatru en een ritueel (zij het wat kleiner) willen meemaken. Bij de pubmeets en open dag zijn meerdere leden vaak aanwezig zodat je een duidelijk beeld krijgt. Zowel bij de pubmeet als bij de open dag kan je je inschrijven maar langskomen is geheel vrijblijvend. De pubmeet en open dag zijn informatiemiddagen en voor de gezelligheid, we zijn er niet om zieltjes te winnen.

Als je wat meer informatie over ons of onze activiteiten wil hebben stuur dan gerust een mail naar info@negenwerelden.nl