International Asatru Summer Camp 2009

Het eerste Internationale Asatru Zomerkamp zal plaatsvinden van 25 juli tot en met 1 augustus in een van de mooiste gebieden van Denemarken: Bogenholmlejren (Jutland).

Het zal een week zijn waarin asatruar van over de hele wereld bij elkaar kunnen komen om te genieten van elkaars gezelschap, om niet alleen onvergetelijke herinneringen te creëren, maar ook onverbrekelijke vriendschappen. Het zomerkamp biedt een unieke kans om andere asatruar te ontmoeten in een prachtige omgeving en een sfeer van plezier en kennis.

De combinatie van recreatieve, educatieve en sociale activiteiten maakt dit kamp tot een spannende kans voor zowel individuen als gezinnen met kinderen. Een greep uit het uitgebreide aanbod van activiteiten: spellen, blots (rituelen), vreugdevuur, markt, kunsten en ambachten, en ook voordrachten en workshops over asatru, runes en seidh.

Het eerste internationale zomerkamp wordt georganiseerd door een onafhankelijke Deense asatru werkgroep, in samenwerking met de volgende asatruverenigingen:
Eldaring – Duitsland
Verein für Germanisches Heidentum – Duitsland
Het Rad – Nederland
De Negen Werelden – Nederland
Åsatrufelleskapet Bifrost – Noorwegen
Gotland Forn Sed – Spanje
Sveriges Asatrosamfund – Zweden
The Kith of Yggdrasil – Verenigd Koninkrijk

De website voor het internationale asatru zomerkamp is: http://www.asatru-summercamp.eu/default2.asp. Op deze website vindt u informatie over onder andere de locatie en prijzen.

NB: prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen nog worden gewijzigd.

Hieronder al een aantal practische zaken.

Vanaf 1 april kunnen geïnteresseerden die de hele week willen komen zich inschrijven.
Vanaf 1 juli kunnen mensen die niet de hele week willen komen zich inschrijven.

Inschrijven kan via negenwerelden@asatru-summercamp.org. Wij sturen u dan een aanmeldingsformulier toe. Dit formulier moet ingevuld en ondertekend teruggestuurd worden.

Inschrijvingen zijn definitief na aanbetaling van ten minste 50% van de verblijfssom voor uiterlijk 30 april, op de rekening van de Negen Werelden. De totale betaling moet binnen zijn voor 30 juni.

Rekeninggegevens: 60.17.74.426 t.n.v. De Negen Werelden, Vleuten, onder vermelding van naam en ‘IASC 2009'.

Annulering met restitutie (minus 10€ administratiekosten) kan tot 30 juni. Als de verzekering geannuleerd wordt na 30 juni, of omdat de volledige som niet betaald is, vindt er geen restitutie plaats. Het kan daarom nuttig zijn om bijvoorbeeld een annuleringsverzekering te sluiten.