Midzomer blot

De vogels zingen vrolijk ’s avonds, de dagen zijn langer, de temperaturen stijgen… kortom: het is binnenkort weer Midzomer!

En dit jaar willen wij voorstellen om onze Midzomerblot op een iets andere manier te vieren, namelijk met een picknick! Dit willen wij houden de 21e Juni op een mooie plek in de natuur.

Wij komen dan bij elkaar om 13:00. Om 13:30 vertrekken we richting de picknick locatie – er kan redelijk dichtbij de locatie geparkeerd worden. Eenmaal geïnstalleerd zullen wij zoals gebruikelijk met onze discussie beginnen. Deze keer is de thema: Blot – Wat is een blot? Wat is een sumbel? Waarom houden wij een blot? Wat betekent het voor jou? Aansluitend op de discussie zullen wij de inhoud van onze Midzomerblot ter plekke met z’n allen bespreken.

Na de viering van onze blot is het dan tijd om een gezamenlijke picknick maaltijd te genieten. Jullie worden allemaal verzocht om iets lekkers te eten en te drinken mee te nemen; denk ook a.u.b. aan bord, beker en bestek mee te nemen! Ook aangeraden om mee te nemen: een dekentje of kussen om erop te zitten.

Mochten de weergoden ons niet goed gezind zijn, hebben wij een alternatieve plek.